Hvem er jeg - Pensionistedb

Gå til indhold

Hoved menu:

Hvem er jeg

Hej.
Jeg hedder Bent Nielsen, er 71 år og bor i Korsør.Blev førtidspensionist i 1995. Men har nu været  alm. folkepensionist i 6 år. Har i ca. 27 år  "leget" med computer herhjemme.  Jeg blev uddannet inden for den grafiske branche som offsetkopist fra 1965-1969, men forlod faget allerede i 1970.
Jeg elsker at lege med grafik på computeren, og min store hobby er digitalfoto.
Har dog ingen uddannelse indenfor foto. Er ganske alm. selvlært amatør og hobby "fotograf" der prøver at videregive de erfaringer jeg selv har opnået. Til billedredigering er jeg faldet for det gratis fotoprogram  Photofiltre.  Det kan stort set det vi almindelige amatørfotografer har brug for til billedredigering.
Til det har jeg nu lavet en masse undervisningsmateriale/vejledninger.De er lavet med illustration - pile og tekster så alle skulle kunne bruge dem.
Photofiltre er desuden godt til at sammensætte grafik
Jeg bruger desuden  LibreOffice Draw som grafik/tegneprogram. Opsætter mine vejledninger i det, men det kan også bruges til at opsætte visitkort, bordkort, fødselsdagskort m.m. lidt i stil med Publisher.
Den 6 september 2010 startede jeg  som frivillig på
et ældre og aktivitetscenter Teglværksparken i Korsør
Her hjælper/underviser/vejleder jeg  lidt i foto og billedbehandling.
fra september til udgangen af april. Desuden tager jeg af og til
foto for centeret og af det der sker på centeret. Samt foto til  bladet Centernyt
som min hustru laver for centeret. Hun er også frivillig på centeret
Du kan se nærmere ved at klikke her:
http://aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene/teglvaerksparken-korsoer  

Overalt i landet er der noget der hedder "Frivillig fredag" i sept. måned.Også i Teglværksparken. Jeg plejer at tage lidt foto for centeret, men ikke i år. For
til stor overraskelse var det mig der var blevet valgt til årets frivillig i Teglværksparken. Man bliver først overrasket og tavs, og så glad og stolt.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu